Bisnes Coway Telah Bawa Saya Melancong ke Percuma Negara Impian Saya Sejak Tahun 2015!

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera!

Sejak dari kecil saya ada impian untuk melancong ke luar negara. Berasal dari negeri paling utara di Malaysia, saya memang jarang-jarang sekali keluar dari utara. Itu cerita dulu.  Pada tahun 2015 – saya bertemu dengan Coway selepas puas survery tentang penapis air yang sesuai untuk digunakan di rumah. Mulanya agak keberatan sebab tak ada pengalaman dalam bidang sales mahupun ilmu penapis air. Saya diceritakan tentang kehebatan bisnes penapis air oleh leader saya, Puan Ruhaida.

Lebih kurang 5 bulan menyepi selepas mendaftar sebagai ejen, saya mula mendapatkan sales yang pertama. Selepas daripada gaji daripada bulan pertama, saya tak lagi toleh ke belakang. Pada masa sama, Coway lancarkan pakej percutian ke Itali pada tahun 2016. Dengan purata 20 jualan sebulan, saya mendapat tempat utuk ke sana bersama 50 orang ejen jualan seluruh Malaysia.

Mahu Daftar Ejen Coway? Jom Sebarkan Kebaikkan Penapis Air.

Mahu tak kalau saya kongsi, cara yang mudah untuk ambil kesempatan kepada keluarga dan kawan-kawan yang belum gunakan produk Coway? Caranya mudah, daftar sebagai ejen, kemudian buat perkongsian tentang kelebihan produk Coway dan akhir sekali jadikan dia sebagai customer Tuan Puan. Kemudian, Coway akan bayar komisen yang sepatutnya ke akaun bank Tuan Puan setiap 20 haribulan.

Jadi ejen Coway yang pertama di pejabat anda, semua itu prospek dan customer anda.

Jadi ejen Coway yang pertama dalam keluarga anda, kongsi pada Pak Long, Mak Long, Pak Njang dan Pak Cik anda. Semua itu prospek anda.

Jadikan bisnes Coway sebagai batu loncatan anda untuk berjaya dan bidang perniagaan.

Jadi leader di Coway dengan cepat, hanya 6 bulan & Coway bayar EPF dan Socso!

Saya Mahu Daftar Segera! 8 Kelebihan Ejen Coway!

Saya Adam Roslan, pengurus jualan di Coway Malaysia. Anda berurusan dengan orang yang betul untuk bantu Tuan Puan jana income konsisten di Coway. Saya kongsikan 8 sebab utama kenapa Coway adalah bisnes yang terbaik pada masa kini.

  1. Komisen konsisten yang lumayan, RM300-RM1200 seunit & pasif hingga 11 bulan.
  2. Tanpa Modal dan Stok. Hanya uruskan order melalui FB dan Whatsapp.
  3. Elaun RM800-RM2500 untuk ejen full time.
  4. Trip percutian 5 bintang ke seluruh dunia, 3 kali setahun.
  5. Overiding dan insentif untuk recruitment yang aktif.
  6. Masa kerja yang fleksibel. Tuan Puan uruskan order ikut masa sendiri, technician yang pasang dan servis.
  7. Peluang kenaikan pangkat sebagai pengurus jualan seawal 6 bulan.
  8. Latihan dan grup sokongan yang aktif untuk jana RM1,000 pertama.

Tanggungjawab Seorang Ejen Coway / Health Planner

Ejen Coway dikenali sebagai Health Planner atau Perancang Kesihatan atau nama pendekknya HP. Seorang HP menguruskan order daripada customer. Bantu customer pilih produk yang sesuai mengikut penggunaan customer. Kemudian order akan diproses, dipasang oleh Coway Technician (CT) dan diservis oleh Coway Lady (CT).

Testimoni Ejen Coway Capai Cita-Cita

“Tahun 2019 bagi saya 1001 makna. Saya berjaya beli Honda Civic idaman, kemudian Coway hantar melancong ke Swiss dengan pengalaman 5 bintang.”  - Jazlan (Shah Alam)

“Tak pernah rasa suka macamni. TQ Coway buka mata saya untuk jadi investor dan dapatkan my own house! Yang penting kena konsisten share tentang kebaikkan Coway dekat orang. Rezeki pun akan masuk.”  - Nur Izzah (Bangsar)

“Bisnes Coway bagi saya peluang buat 2 income walaupun terikat dengan kerja sekarang. Coway dah bawa saya ke Afrika Selatan, Hong Kong, Dubai, Jepun dan trip 3 negara Belanda, Belgium & Perancis (semua guna duit Coway).”  - Azril (Perlis)

“Memang tak sangka dengan payslip 6 bulan bank boleh approve 90% loan untuk kondo 450k. Follow semua sifu hebat dalam Coway punya style. Asset untuk hari tua.”  - Nurabyan (Kinrara)

Coway sangat sesuai untuk suri rumah kerana sangat fleksibel. Saya boleh hantar anak lepastu join morning meeting Coway. Saya boleh bawak baby saya yang berumur 3 bulan. Tak ada masalah utk suri rumah tambah income di Coway.”  - Azira (KL)

“Siapa sangka sebelum ni buat bisnes tak ada payslip bank susah nak approve loan. Baru 6 bulan kat Coway, bank dah mula suka, loan pun senang approve. Terima kasih Coway. Satu kebahagiaan!”  - Nazila (Shah Alam)

Berapa pelaburan untuk bermula sebagai ejen Coway?

Terus terang saya katakan, modal hanya gambar selfie dan RM120. Kemudian saya akan hantar 1 sales kit berupa bag laptop, flyers, modul untuk menjual, katalog dan saya juga masukkan marketing tools bernilai lebih RM1900 untuk anda. Jika anda berminat untuk menjana pendapatan dengan menjadi Health Planner Coway, sila penuhkan maklumat di bawah atau hubungi Adam Roslan di talian 0134257121. Klik sini untuk Whatsapp saya.

60134257121

60134257121